TESTIMONIALE CURS FORMATOR

”A fost un curs absolut fascinant. Am venit fără prea multe idei despre ce o să se întâmple, nu puteam defini cu mare precizie ce înseamnă un curs de Formator. Fiecare zi s-a terminat ”brusc”, în sensul că aș mai fi vrut să continue. Nu m-am simțit solicitată deloc, mi s-a captat atenția tot timpul, a fost interactiv încontinuu, iar dinamica grupului fabuloasă. Formatorul Nadia Crețu a fost parte integrantă din grup. A transmis toate informațiilepe care și le-a propus într-un mod original, de parcă ne-am jucat toate zilele acestea, dar o joacă ... serioasă. Îl recomand cu mare-mare căldură!”

Indra Iliescu

”Am descoperit o comunicare foarte originală, eficientă, deschisă și foarte clară legată de toate informațiile primite. A curs totul foarte natural, iar dinamica grupului a fost ”WOW!” - foarte foarte interesantă și asta i se datorează, bineînțeles și formatorului. Dincolo de informațiile care m-au ajutat să îmi structurez niște idei pe palierul specialității mele, modul original de abordare a cursului îl îmbrățișez total. E vorba despre o interactivitate pe care mi-aș dori să o utilizez și eu în workshop-urile mele.”

Narcis Fekete

”Pentru mine a fost mai mult decât mă așteptam, un adevarat curs de dezvoltare personală și de public speaking. Am ales acest curs tocmai pentru a reuși să-îmi imbogățesc bagajul de cunoștinte despre psihologia adulților, în speță despre modul cum învață, maniera potrivită de a le prezenta sau de a îi invăța ceva.
Multumesc pentru minunata experiență oferită de către formator, dar și de către colegi- am învățat și împreună, și unii de la alții.
Aș recomanda cu căldură cursurile Confident Business oricui dorește esența cursului, și nu doar diplomă!”

Guțu Mădălina Raluca