Cursuri “OPEN” acreditate ANC

"Investește în viitorul tău pentru că acolo îți vei petrece tot restul vieții"
- Mark Twain -

Consilier dezvoltare personală - Curs acreditat ANC

Poza consilier dezvoltare personalaParticiparea la cursul Consilier pentru dezvoltare personală le conferă participanților o nouă specializare garantată prin certificatul de absolvire emis de Ministerul Muncii și Mininisterul Educației și recunoscut atât la nivel național cât și în Uniunea Europeană.

Detalii

CONSILIER VOCAțIONAL - Curs acreditat ANC

CV centrul confident3Consilier Vocațional le oferă participanților o SPECIALIZARE garantată prin Certificatul de absolvire emis de Ministerul Muncii și Ministerul Educației și recunoscut atât la nivel național cât și în Uniunea Europeană.

După parcurgerea cursului și dobândirea specializării Consilier vocațional, vei putea oferi serviciile tale unei game variate de persoane: tineri și adulți în căutarea unei identități profesionale.

Detalii

Formator (TOT - Train Of the Trainer) - Curs acreditat ANC

Dacă îți propui să susții un curs din proprie inițiativă sau ți se solicită să livezi un training în cadrul diverselor proiecte, va fi o provocare foarte plăcută să spui ”DA, POT!” bazându-te pe cele învățate la ACEST curs.

Dacă îți dorești cu adevărat să devii un trainer excelent și nu urmărești să capeți doar o diplomă, acest curs este pentru tine.

Detalii

Managementul Vânzărilor - Curs acreditat ANC

vanzariCursul CONFIDENT TRAINING & CONSULTING - Managementul Vânzărilor  (Manager de Vânzări) se adresează in mod direct atât aspiranților la poziția de conducatori de echipe de vânzari cât și actualilor lideri.

Conducerea echipei de vânzare este, indiferent de domeniul de activitate sau gama de produse promovate, un proces complex și plin de provocări. Succesul în vânzări, la care aspirăm cu toții, se obține relativ ușor la nivel individual, dar performanță unei echipe de vânzare depinde de o multitudine de factori pe care managerul de vânzări trebuie să-i conștientizeze, controleze și să-i gestioneze cât mai eficient.

Detalii

Doriți o ofertă personalizată? Completați formularul și vom fi bucuroși să aducem beneficii companiei dumneavoastră printr-o ofertă de servicii anume creață pe nevoile profesionale actuale.