Curs specializare Train the Trainer (Formator)

CURS DE SPECIALIZARE FORMATOR (TRAIN THE TRAINER), 

AUTORIZAT ANC- COD COR 242401

Dorești  DOAR un CERTIFICAT?

În acest caz NU te afli pe site-ul potrivit!

Oferi și ceri EXIGENȚĂ?... PERFORMANȚĂ?

 Îți  dorești o CARIERĂ de SUCCES ca trainer și formator profesional

Atunci DA, ai ajuns unde trebuie!

Ne diferențiem prin EXPERIENȚĂ, EXCELENȚĂ și GARANȚIILE oferite!

Dacă îți propui să susții un curs din proprie inițiativă sau ți se solicită să livrezi un training în cadrul diverselor proiecte, va fi o provocare foarte plăcută să spui ”DA, POT!” bazându-te pe cele învățate la ACEST curs.

Dacă îți dorești cu adevărat să devii un trainer excelent și nu urmărești să capeți doar o diplomă, acest curs este pentru tine. Întrunind condiția mentionata, te vei putea lăuda la sfârșitul cursului cu o încredere extraordinară în abilitățile dobândite și vei pleca exaltat de dorința de a le capta atenția și a le spori motivația viitorilor tăi cursanți.

Pentru cine este cursul:

 • Pentru persoanele cu studii superioare care nu au experiență dar doresc să dezvolte o carieră de trainer;
 • Pentru trainerii care își doresc îmbogățirea metodei de predare cu una dinamică, captivantă, de impact.

BENEFICIILE participării la ACEST curs:

 • Vei fi capabil să susții cursuri într-un stil clar și plin de încredere în tine;
 • Vei ști cum să captezi atenția cursanților și să-i faci participativi de la început până la sfârșit;
 • Vei învăța cum să te adaptezi stilurilor diferite de învățare ale participanților;
 • Vei putea să îți calibrezi limbajul trupului și vocea pentru maximum de eficiență;
 • Vei învăța multe tehnici de stimulare și implicare a grupului în interacțiune (le vei vedea eficiența ca participant la curs);
 • Vei dobândi abilități de a oferi și vei învăța să primești feedback-uri pozitive și constructive, generatoare de insight-uri;
 • Vei învăța să gestionezi eventualele situații dificile ce pot apărea în cadrul grupurilor;
 • Vei primi un voucher in valoare de 100 RON pentru oricare dintre cursurile CONFIDENT BUSINESS, valabil pe durata unui an de la primirea lui;
 •  In masura locurilor disponibile, poti reveni sa iti improspatezi cunostintele, participand la o noua grupa de formare, GRATIS, anuntandu-ti intentia din timp;
 • CONFIDENT TRAINING elibereaza certificatele de absolvire in maxim 10 zile de la sustinerea examenului (pentru Bucuresti).

Principalele teme abordate:

 • Dinamica învăţării la adulţi (motivaţie, bariere, modalităţi de  abordare, testare şi identificare stiluri de învăţare)
 • Dinamica grupurilor (cum se formează, cum se consolidează, cum se gestionează grupurile, rolurile indivizilor în grup)
 • Caracteristicile unui trainer eficient (bun, adică)
 • Momente dificile în training (cum şi de ce apar, cum pot fi prevazute, evitate/dezamorsate)
 • Principii & Tehnici de comunicare (eficientă, asertivă, ce se spune, ce nu se spune, cum se spune..)
 • Cum te pregăteşti pentru curs (strategic, logistic şi emoţional)
 • Identificarea nevoilor de instruire
 • Dezvoltarea unui design de curs (structurarea conţinutului, a informaţiilor, deprinderilor şi abilităţilor)
 • Tehnici şi metode de lucru cu adulţii (descriere, adecvarea acestora la grup, la conţinut, la formator)
 • Dezvoltarea de instrumente de evaluare a eficienţei intervenţiei

Tips & Tricks (ingrediente secrete ale unui training memorabil)

Competenţe/Ce poţi face după:

Vei putea elabora şi susţine, de unul singur, un program de  dezvoltare profesională pentru adulţi, deoarece:

 • Vei şti să identifici oportunităţi de intervenţie şi nevoi de instruire
 • Vei putea transforma informaţii şi conţinuturi accesibile ţie în informaţii şi conţinuturi accesibile cursanţilor tăi
 • Vei dezvolta scopuri şi obiective
 • Vei identifica metode şi exerciţii/aplicaţii adecvate
 • Vei elabora metode de evaluare a  eficienţei şi impactului şi...
 • Vei şti să adaugi chiar şi glumele potrivite

Datele de desfășurare a cursului - alegeti o serie: 

BUCURESTI:

 • 13, 14 Aprilie 2019, 09.00 - 17.00, luni, 15 Aprilie ora 17.30 - examen cu comisia ANC

Locația: Str. Sabinelor, nr. 98, parter, ap. 1, Sector 5, București.

BRASOV:

 • la cerere

IMPORTANT pentru doritorii din alte orase: Cursul poate fi sustinut si in orasul tau, la cerere, cu conditia sa existe un numar optim de participanti inscrisi pentru a se justifica deplasarea formatorului.

Taxa participare:

Participand la ACEST curs vei obtine informatiile condensate si certificarea fara sa astepti cativa ani si fara sa trebuiasca sa platesti mii de euro cat costa programele postuniversitare.

 • Taxa: 800 lei / cursant.

REDUCERE:

 • 600 lei/persoana pentru inscriere si plata integrala pana la data de  29 Martie 2019;
 • 500 lei/persoana pentru persoanele care au mai participat la cursurile de specializare organizate de CONFIDENT TRAINING:

Fiecare cursant primeste un voucher in valoare de 100 RON pentru oricare dintre cursurile de specializare CONFIDENT TRAINING, valabil pe durata unui an de la primirea lui.  Voucherul nu se cumuleaza cu alte reduceri sau cu alt voucher.

 

Taxa de participare include: Activitatea de training, suportul de curs, fisele de lucru si materialele de training, costul examenului de certificare ANC, certificatul de absolvire, suplimentul descriptiv, suplimentul Europass, coffee-break-uri pentru fiecare zi de curs, gustari.

GARANTII:

 • In cazul in care nu vei fi multumit, inainte de examenul final,  ti se vor returna toti banii platiti, fara a ti se cere vreo justificare a deciziei luate. CONFIDENT TRAINING  isi asuma responsabilitatea calitatii tuturor cursurilor livrate.
 • Daca de la data absolvirii cursului cu examen nu primesti certificatul de specializare la sediul nostru in maxim 10 zile lucratoare, CONFIDENT TRAINING iti va returna 20 lei/zi incepand cu cea de-a 11-a (garantie valabila doar pentru Bucuresti si nu se aplica pentru situatiile imputabile ANC).

CERINTE inscriere ferma cu rezervarea locului:

  •  copie carte identitate;

  • copie diploma de licenta;
  • copie certificat de nastere;
  • copie certificat casatorie sau hotarare de divort (daca este cazul schimbarii numelui);
 • achitarea integrala a taxei reprezinta rezervarea ferma a locului.

Toate copiile după acte vor fi semnate și notate cu mențiunea”CONFORM CU ORIGINALUL”.

Taxa integrala se poate achita in contul CONFIDENT TRAINING & CONSULTING SRL (Cont IBAN: RO37BTRLRONCRT0273056901 Banca Transilvania).

Trainer curs Formator: ELENA COZMA

Certificare curs :Pt site Autorizatie Formator Confident Training

 1. Un certificat de participare care dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare pe un anumit domeniu, importante fiind însă lucrurile învăţate la curs. Diploma are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terţi, lucrul în proiecte cu finanţare europeană, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră.
 2. Un certificat de absolvire şi un supliment descriptiv pentru specializarea ”Formator”, eliberat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice conform modelului din dreapta. Pentru susţinerea examenului participanţii trebuie să aibă STUDII SUPERIOARE FINALIZATE. Diploma este utilă mai ales în vederea exercitării profesiei.
 3. Un supliment Europass la Ceritificatul profesional.

Suplimentul la certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este un document care prezintă într-o formă standardizată și explică informațiile continute în certificatele de competența profesională eliberate de instituțiile acreditate (formatori autorizați). Documentul este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales cand e vorba de o instituție de educație/formare sau de un angajator dintr-o altă tara europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/formarea anterioară.

Înscriere și informații: Completați formularul de mai jos sau contactați-ne la: contact@confidentbusiness.ro, Tel.:0756.310.661 sau 0733.558.031

Organizatorul isi rezerva dreptul de a face modificari in programarea datelor cursurilor, in functie de cerintele administrative si optiunile participantilor, anuntand in timp util modificarile.

Fotografii de la cursul TRAIN OF THE TRAINER (FORMATOR), Septembrie 2018

Fotografii de la cursul TRAIN OF THE TRAINER (FORMATOR), Iulie 2018

Fotografii de la cursul TRAIN OF THE TRAINER (FORMATOR), Mai 2018

Fotografii de la cursul TRAIN OF THE TRAINER (FORMATOR), Martie 2018

Fotografii de la cursul TRAIN OF THE TRAINER (FORMATOR), octombrie 2017

 Testimonial filmat curs TRAIN OF THE TRAINER (FORMATOR)

Testimoniale curs Formator AICI

”A fost un curs absolut fascinant. Am venit fără prea multe idei despre ce o să se întâmple, nu puteam defini cu mare precizie ce înseamnă un curs de Formator. Fiecare zi s-a terminat ”brusc”, în sensul că aș mai fi vrut să continue. Nu m-am simțit solicitată deloc, mi s-a captat atenția tot timpul, a fost interactiv încontinuu, iar dinamica grupului fabuloasă. Formatorul Nadia Crețu a fost parte integrantă din grup. A transmis toate informațiilepe care și le-a propus într-un mod original, de parcă ne-am jucat toate zilele acestea, dar o joacă ... serioasă. Îl recomand cu mare-mare căldură!”

Indra Iliescu

”Am descoperit o comunicare foarte originală, eficientă, deschisă și foarte clară legată de toate informațiile primite. A curs totul foarte natural, iar dinamica grupului a fost ”WOW!” - foarte foarte interesantă și asta i se datorează, bineînțeles și formatorului. Dincolo de informațiile care m-au ajutat să îmi structurez niște idei pe palierul specialității mele, modul original de abordare a cursului îl îmbrățișez total. E vorba despre o interactivitate pe care mi-aș dori să o utilizez și eu în workshop-urile mele.”

Narcis Fekete

”Pentru mine a fost mai mult decât mă așteptam, un adevarat curs de dezvoltare personală și de public speaking. Am ales acest curs tocmai pentru a reuși să-îmi imbogățesc bagajul de cunoștinte despre psihologia adulților, în speță despre modul cum învață, maniera potrivită de a le prezenta sau de a îi invăța ceva.
Multumesc pentru minunata experiență oferită de către formator, dar și de către colegi- am învățat și împreună, și unii de la alții.
Aș recomanda cu căldură cursurile Confident Business oricui dorește esența cursului, și nu doar diplomă!”

Guțu Mădălina Raluca

Galerie foto AICI

Formular de inregistrare curs

Nume

Prenume

Email

Numar telefon

Date desfasurare
16-17 martie 2019

Mesaj