Cursuri de specializare ANC

Consilier pentru dezvoltare personala - Curs acreditat ANC

Poza consilier dezvoltare personalaParticiparea la cursul Consilier pentru dezvoltare personala le confera participantilor o noua specializare garantata prin certificatul de absolvire emis de Ministerul Muncii si Mininisterul Educatiei si recunoscut atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana.

Detalii

CONSILIER VOCATIONAL - Curs acreditat ANC

CV centrul confident3Consilier vocational le ofera participantilor o SPECIALIZARE garantata prin Certificatul de absolvire emis de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si recunoscut atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana.

Dupa parcurgerea cursului si dobandirea specializarii Consilier vocational, vei putea oferi serviciile tale unei game variate de persoane: tineri si adulti in cautarea unei identitati profesionale

Detalii

Formator (TOT - Train Of the Trainer) - Curs acreditat ANC

Dacă îți propui să susții un curs din proprie inițiativă sau ți se solicită să livezi un training în cadrul diverselor proiecte, va fi o provocare foarte plăcută să spui ”DA, POT!” bazându-te pe cele învățate la ACEST curs.

Dacă îți dorești cu adevărat să devii un trainer excelent și nu urmărești să capeți doar o diplomă, acest curs este pentru tine.

Detalii

Managementul vanzarilor - Curs acreditat ANC

vanzariCursul CONFIDENT TRAINING & CONSULTING - Managementul Vanzarilor (Manager de Vanzari) se adreseaza in mod direct atat aspirantilor la pozitia de conducatori de echipe de vanzari cat si actualilor lideri.

Conducerea echipei de vanzare este, indiferent de domeniul de activitate sau gama de produse promovate, un proces complex si plin de provocari. Succesul in vanzari, la care aspiram cu totii, se obtine relativ usor la nivel individual, dar performanta unei echipe de vanzare depinde de o multitudine de factori pe care managerul de vanzari trebuie sa-i constientizeze, controleze si sa-i gestioneze cat mai eficient.

Detalii

Doriti o oferta personalizata? Completati formularul si vom fi bucurosi sa aducem beneficii companiei dumneavoastra printr-o oferta de servicii anume creata pe nevoile profesionale actuale.