Manager Vanzari

Doresti DOAR un CERTIFICAT? In acest caz NU te afli pe site-ul potrivit!

Oferi si ceri EXIGENTA? Atunci DA,  ai ajuns unde trebuie!

Ne diferentiem prin EXCELENTA si GARANTIILE oferite!

 

Participarea la cursul MANAGER DE VANZARI le ofera participantilor o SPECIALIZARE cu cod COR, garantata prin Certificatul de absolvire emis de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si recunoscut atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana.

creste vanzarile cu CONFIDENT BUSINESSDaca aspiri la pozitia de conducator de echipe de vanzari, daca esti freelancer sau proprietarul unui IMM si esti implicat in vanzari, acest curs ti se adreseaza.

Conducerea echipei de vanzare este, indiferent de domeniul de activitate sau gama de produse promovate, un proces complex si plin de provocari. Succesul in vanzari, la care aspiram cu totii, se obtine relativ usor la nivel individual, dar performanta unei echipe de vanzare depinde de o multitudine de factori pe care managerul de vanzari trebuie sa-i constientizeze, controleze si sa-i gestioneze cat mai eficient.

Competentele dobandite de catre absolventul cursului Manager de Vanzari:

 • Conducere si coordonare eficienta a echipei de vanzare.
 • Planificare, evaluare, monitorizare si control al vanzarilor.
 • Selectie, recrutare, instruire si formare a personalului din vanzari.
 • Sa comunice si sa delege eficient. Sa dezvolte si sa perfectioneze forta de vanzare.
 • Sa gestioneze situatiile critice din interiorul echipei.

Temele principale abordate in cadrul cursului:

 • Rolul si competentele de baza ale managerului de vanzari.
 • Stiluri manageriale si abordari specifice.
 • Stabilirea si planificarea obiectivelor de vanzare. Bugetul de vanzare.
 • Comunicare organizationala.
 • Recrutarea si pregatirea personalului. Instruire si motivare.
 • Administrarea si organizarea fortei de vanzare. Delegare si coaching.
 • Monitorizare si evaluarea activitatii echipei de vanzare. Managemantul clientilor.
 • Rezolvarea obiectiilor si gestionarea situatiilor critice. Managementul conflictului.

BENEFICIIlE participarii la ACEST curs:

 • CONFIDENT TRAINING elibereaza certificatele de absolvire in maxim 10 zile de la sustinerea examenului;
 • Vei dobandi cunostinte teoretice si abilitati practice, simtindu-te pregatit  sa organizezi si sa sustii activitati in domeniul managementului vanzarilor atat in propria afacere, cat si  in alte proiecte sau ca angajat;
 • Invatand direct de la un trainer cu experienta in vanzari, vei putea face asocieri concrete a teoriei cu studiile de caz din activitatea sa practica;
 • Nu trebuie sa urmezi studii de lunga durata si costisitoare, intrucat acest curs iti ofera strategii simple construite in ani de studii si experienta in vanzari;
 • Dupa obtinerea certificatului de manager vanzari vei putea beneficia de follow-up /coaching gratuit cu formatorului pentru doua sesiuni, pe teme legate de eventualele situatii aparute in activitatea specifica;
 • Vei primi un voucher in valoare de 100 RON pentru oricare dintre cursurile CONFIDENT BUSINESS, valabil pe durata unui an de la primirea lui. 

Datele de desfășurare a cursului 2016. Alegeti o serie:

 • 21-23 iulie 2017, 09.00 – 17.00, luni, 24 iulie, 17.30 – examen cu Comisia ANC

Locația:

 • Sediul CONFIDENT TRAINING: Calea 13 Septembrie nr.71 (vis-a-vis de Palatul Parlamentului)

IMPORTANT pentru doritorii din alte orase: Cursul poate fi sustinut si in alte orase, la cerere, cu conditia sa existe un numar optim de participanti pentru a se justifica deplasarea formatorului.

 

Taxa participare:

Participand la ACEST curs vei obtine informatiile condensate si certificarea fara sa astepti cativa ani si fara sa trebuiasca sa platesti mii de euro cat costa programele postuniversitare.

Taxa: 800 lei / cursant.

REDUCERE:

-600 lei/persoana pentru inscriere si plata integrala sau a avansului de 200 lei  pana la  28 februarie;

-500/persoana pentru persoanele care au mai participat la cursuri de specializare organizate de CONFIDENT TRAINING;

Fiecare cursant primeste un voucher in valoare de 100 RON pentru oricare dintre cursurile  de specializare CONFIDENT TRAINING, valabil pe durata unui an de la primirea lui.  Voucherul nu se cumuleaza cu alte reduceri.

In taxa de curs sunt incluse: activita

Taxa de participare include:

 • Activitatea de training
 • Suportul de curs (in format electronic, fiind foarte consistent)
 • Fisele de lucru si materialele de training
 • Costul examenului de certificare ANC
 • Certificatul de absolvire, suplimentul descriptiv, suplimentul Europass
 • Coffee-break-uri pentru fiecare zi de curs, gustari 
 • Doua sesiuni de follow-up / coaching cu formatorul, dupa absolvire, pentru situatii specifice managementului vanzarilor.

GARANTII:

 • In cazul in care nu vei fi multumit, inainte de examenul final,  ti se vor returna toti banii platiti, fara a ti se cere vreo justificare a deciziei luate. CONFIDENT TRAINING  isi asuma responsabilitatea calitatii tuturor cursurilor livrate.
 • Daca de la data absolvirii cursului cu examen nu primesti certificatul de specializare la sediul nostru in maxim 10 zile, CONFIDENT TRAINING iti va returna 20 lei/zi incepand cu cea de-a 11-a (garantie valabila doar pentru Bucuresti si nu se aplica pentru situatiile imputabile ANC).

 Acte necesare:

 • cartea de identitate (original și copie semnată de participant conform cu originalul)
 • certificat de naștere (original și copie semnată de participant conform cu originalul)
 • certificat de căsătorie / în cazul schimbării numelui de familie (original și copie semnată de participant conform cu originalul)
 • ultimul act de studii / minim studii superioare (diploma de licență în original și copie semnată de participant conform cu originalul) 

Toate copiile după acte vor fi semnate și notate cu mențiunea”CONFORM CU ORIGINALUL”.

 

Trainer curs vanzari: NADIA CRETU

Nadia și-a început cariera de trainer în perioada studenției, în anul 2000, în cadrul Fundației Tineri pentru Tineri. De atunci, trainingul a devenit profesie din pasiune. A dezvoltat și implementat programe de dezvoltare profesională în companii private, organizații neguvernamentale și instituții publice. Mai multe despre trainer AICI. 

 

Certificarea cursului:Pt site Autorizatie Director Vanzari

 1. Un certificat de participare care dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare pe un anumit domeniu, importante fiind însă lucrurile învăţate la curs. Diploma are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terţi, lucrul în proiecte cu finanţare europeană, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră.
 2. Un certificat de absolvire şi un supliment descriptiv pentru specializarea ”Director vânzări”, eliberat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstniceconform modelului din dreapta. Pentru susţinerea examenului participanţii trebuie să aibă STUDII SUPERIOARE FINALIZATE. Diploma este utilă mai ales în vederea exercitării profesiei.
 3. Un supliment Europass la Ceritificatul profesional.

Suplimentul la certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este un document care prezintă într-o formă standardizată și explică informațiile continute în certificatele de competența profesională eliberate de instituțiile acreditate (formatori autorizați). Documentul este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales cand e vorba de o instituție de educație/formare sau de un angajator dintr-o altă tara europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/formarea anterioară.

Rezervarea ferma a locului se va considera doar dupa achitarea integrala a taxei sau a unui avans de 200 lei. Avansul de 200 lei este nereturnabil in cazul in care va anulati participarea cu mai putin de o saptamana inainte de data inceperii seriei pentru care ati facut inscrierea.

Taxa integrala sau avansul de 200 lei se pot achita la sediu, cu telefon inainte, ori in contul CONFIDENT TRAINING care este afisat pe site la Contact.

Inscriere si informatii:  contact@confidentbusiness.ro; Tel:0756.310.661 sau 0733.558.031. Puteti să  realizați înscrierea completând FORMULARUL de mai jos.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a face modificari in programarea datelor cursurilor, in functie de cerintele administrative si optiunile participantilor, anuntand in timp util modificarile.

 

FORMULAR DE INREGISTRARE CURS

Nume

Prenume

Email

Numar telefon

Date desfasurare
 22-25 aprilie 2016 21-23 iulie 2017

Mesaj

Introduceti codul de mai jos inainte de a trimite mesajul dvs.
captcha