CONSILIER VOCATIONAL – Curs de specializare ANC

Curs de specializare Consilier vocational, autorizat ANC-Cod COR 242315

Doresti DOAR un CERTIFICAT? In acest caz NU te afli pe site-ul potrivit!

Oferi si ceri EXIGENTA? Atunci DA,  ai ajuns unde trebuie!

Ne diferentiem prin EXCELENTA si GARANTIILE oferite!

 

Participarea la cursul Consilier vocational le ofera participantilor o SPECIALIZARE garantata prin Diploma de absolvire emisa de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si recunoscuta la nivel national cat si in Uniunea Europeana.
 CV centrul confident3
Dupa parcurgerea cursului si dobandirea specializarii Consilier Vocational, vei putea oferi serviciile tale unei game variate de persoane: tineri si adulti in cautarea unei identitati profesionale,  persoane casnice aflate in cautarea unui loc de munca, persoane aflate la rascruce de drum profesional etc. Ii vei putea indruma sa isi gaseasca vocatia, sa isi creasca increderea in puterile proprii si cum ”sa se vanda” cat mai bine.
Vei putea indruma aceste categorii de persoane in dezvoltarea personala, vocationala si profesionala, dezvoltarea cunostintelor, dezvoltarea deprinderilor de autonomie personala si sociala.

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS:

 • Persoanelor cu studii superioare, licentiate in stiinte socio-umane, asistenta sociala, stiintele educatiei, psihologie, psihopedagogie sau drept si/sau persoane cu studii la nivel de masterat in stiintele socio-umane care doresc sa se specializeze in consiliere vocationala;
 • Persoanelor care lucreaza cu copii, adolescenti, adulti si doresc sa isi imbunatateasca cunostintele in domeniul consilierii vocationale si sa obtina o atestare profesionala in acest domeniu;
 • Persoanelor care doresc sa desfasoare o activitate independenta ca persoana fizica autorizata sau ca angajat in cadrul unor organizatii, institutii;
 • Persoanelor care isi desfasoara activitatea in cadrul unor ONG-uri;
 • Persoanelor care activeaza in domeniul resurselor umane, agentiilor de recrutare si plasare de personal;
 • Cadrelor didactice care isi desfasoara activitatea de consiliere vocationala in cadrul orelor de dirigentie.

BENEFICIIlE participarii la ACEST curs:

·         CONFIDENT TRAINING elibereaza DIPLOMELE de absolvire in maxim 10 zile de la sustinerea examenului (in Bucuresti);
·         Vei obtine specializarea de Consilier Vocational atestata printr-o diploma eliberata de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, recunoscuta in Uniunea Europeana;
·         Vei dobandi cunostinte teoretice si abilitati practice, simtindu-te pregatit  sa organizezi si sa sustii activitati in domeniul consilierii vocationale atat in cabinetul tau, cat si  in alte proiecte sau ca angajat;
·         Invatand direct de la un trainer cu experienta in lucrul cu oamenii, consiliere/orientare vocationala si in cariera si dezvoltare personala, vei putea face asocieri concrete a teoriei cu experienta practica a formatorului;
·         Vei afla despre oportunitatile de profesare si despre modalitatile de acces la clienti;
·         Colaborarea cu trainerul va continua si dupa obtinerea certificatului de consilier vocational si vei avea acces la supervizare gratuita pentru 3 sedinte.
·         Nu trebuie sa urmezi studii de lunga durata si costisitoare, intrucat acest curs iti ofera strategii simple construite in ani de studii si experienta;
·         Vei primi un voucher in valoare de 100 RON pentru oricare dintre cursurile de specializare CONFIDENT TRAINING, valabil pe durata unui an de la primirea lui. 
·        Dupa examen, vei avea posibilitatea sa faci parte din echipa CENTRULUI CONFIDENT ca specialist in Consiliere Vocationala.
·        In masura locurilor disponibile, poti reveni sa iti improspatezi cunostintele, participand la o noua grupa de formare, GRATIS, anuntandu-ti intentia din timp.

 

Trainer CONFIDENT TRAINING & CONSULTING:

Alina Stochita - este Trainer si Consultant in Cariera GCDF, formator in cadrul Confident Training & Consulting. Are experietna in domeniul resurselor umane, al dezvoltarii profesionale si personale furnizand cursuri de specialitate si workshopuri pentru ONG-uri, organizatii private si pentru publicul larg. Pana in prezent a format 70+ consilieri vocationali si a avut peste 600 de participanti la trainingurile sustinute de ea. Activitatea de consultant in cariera GCDF si-o desfasoara in cadrul asociatiilor de profil, al organizatiilor private, dar si in anumite proiecte europene, avand pana in prezent 350+ tineri si adulti consiliat vocational. Mai multe despre trainer AICI.

 

 Examenul este constituit din proba practica (prezentare scrisa si orala a unui studiu de caz) si proba teoretica (test grila).

DESFASURARE CURSURI

BUCURESTI:

 • 14, 15 aprilie 2018 , interval orar 09.00 - 19.00;  examen -  luni, 16 aprilie, orele 17.30 

 

BRASOV si alte orase:

 • la cerere

 

IMPORTANT pentru doritorii din alte orase: Cursul poate fi sustinut si in alte orase, la cerere, cu conditia sa existe un numar optim de participanti pentru a justifica deplasarea formatorului.

TAXA:

Taxa de curs nu este chiar mică, dar participand la ACEST curs vei obtine informatiile condensate si certificarea fara sa astepti cativa ani si fara sa trebuiasca sa platesti sume fabuloase pe cursuri de specialitate.

 • 850 lei/persoană este pretul integral al cursului. Locuri limitate: maxim 12.

 

REDUCERE:

 • 650 lei/persoana pentru inscriere si plata integrala sau a avansului de 200 lei  pana la data de 30 martie 2018;
 • 550 lei/persoana daca ati participat si la alte cursuri de specializare organizate de CONFIDENT TRAINING;

Fiecare cursant primeste un voucher in valoare de 100 RON pentru oricare dintre cursurile  de specializare CONFIDENT TRAINING, valabil pe durata unui an de la primirea lui.  Voucherul nu se cumuleaza cu alte reduceri sau cu alt voucher.

In taxa de curs sunt incluse: activitatea de predare, activitati practice, suportul de curs,  fise si materiale de lucru, 3 sedinte de supervizare cu formatorul, coffee-break-uri, examenul și certificatul de specializare.

GARANTII:

 • In cazul in care nu vei fi multumit, inainte de examenul final ti se vor returna toti banii platiti, fara a ti se cere vreo justificare a deciziei luate. CONFIDENT TRAINING  isi asuma responsabilitatea calitatii tuturor cursurilor livrate.
 • Daca de la data absolvirii cursului prin examen nu primesti certificatul de specializare la sediul nostru in maxim 10 zile lucratoare, CONFIDENT TRAINING iti va returna 20 lei/zi incepand cu cea de-a 11-a (garantie valabila doar pentru Bucuresti si nu se aplica pentru situatiile imputabile ANC).

 

Locatia: CONFIDENT TRAINING & CONSULTING, Bucuresti, Calea 13 Septembrie 71, bl.69, sc.1, et.2, ap.5, interfon 5 (langa Hotel Marriott si Palatul Parlamentului).

 

Cerinte inscriere cu rezervarea locului:
 •  copie carte identitate;
 • copie diploma de licenta;
 • copie certificat de nastere;
 • copie certificat casatorie sau hotarare de divort (daca este cazul schimbarii numelui);
 • achitarea integrala a taxei sau a unui avans de 200 lei care reprezinta rezervarea ferma a locului. Avansul de 200 lei este nereturnabil in cazul in care va anulati participarea cu mai putin de o saptamana inainte de data inceperii seriei pentru care ati facut inscrierea.

Toate copiile după acte vor fi semnate și notate cu mențiunea”CONFORM CU ORIGINALUL”.

Taxa integrala sau avansul de 200 lei se poate achita la sediu, cu telefon inainte, ori in contul CONFIDENT TRAINING care este afisat pe site la Contact.
Achitarea avansului se face numai dupa trimiterea pe e-mail a diplomei de licenta scanata si primirea confirmarii din partea noastra.

 

Certificare curs :

 1. Un certificat de participare care dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare pe un anumit domeniu, importante fiind însă lucrurile învăţate la curs. Diploma are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terţi, lucrul în proiecte cu finanţare europeană, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră.
 2. Un certificat de absolvire şi un supliment descriptiv pentru specializarea ”Consilier vocational”, eliberat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice conform modelului din dreapta. Pentru susţinerea examenului participanţii trebuie să aibă STUDII SUPERIOARE FINALIZATE. Diploma este utilă mai ales în vederea exercitării profesiei.
 3. Un supliment Europass la Ceritificatul profesional.

Suplimentul la certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este un document care prezintă într-o formă standardizată și explică informațiile continute în certificatele de competența profesională eliberate de instituțiile acreditate (formatori autorizați). Documentul este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales cand e vorba de o instituție de educație/formare sau de un angajator dintr-o altă tara europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/formarea anterioară.

INSCRIERE SI INFORMATII:  contact@confidentbusiness.ro; Tel:0756.310.661 sau 0733.558.031. Puteti să  realizați înscrierea completând FORMULARUL de mai jos.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a face modificari in programarea datelor cursurilor, in functie de cerintele administrative si optiunile participantilor, anuntand in timp util modificarile.

Fotografii de la cursul CONSILIER VOCATIONAL martie 2018

Fotografii de la cursul CONSILIER VOCATIONAL noiembrie 2017

Fotografii de la cursul CONSILIER VOCATIONAL iulie 2017

Fotografii de la cursul CONSILIER VOCATIONAL aprilie 2017, Hotel Ibis Parlament

Fotografii de la cursul CONSILIER VOCATIONAL ianuarie 2017

Fotografii de la cursul CONSILIER VOCATIONAL iulie 2016, Hotel Ibis Parlament

Fotografii de la cursul CONSILIER VOCATIONAL martie 2016

Vezi toata galeria aici

Ce spun participantii:

Testimonial video

Vezi toate testimonialele aici

Ma numesc Cristina D. si motivatia mea pentru participarea la acest curs este una profesionala in sensul in care imi doresc o cariera in invatamant insa consider ca in acest moment inca nu exista o claritate in conceptele de predare.
Un alt motiv pentru care am ales ca urmez acest curs este si ceea ce am gasit pe internet despre trainer si, mai mult de atat, asteptarile mele au fost depasite. Am gasit un specialist si in aceasi timp un profesor-profesionist :). Am primit lamuriri acolo unde studiile mele nu erau aliniate cu subiectele discutate si am primit suport si post curs.
Grupa/ colegii de la curs au ridicat de asemenea intrebari pertinente si astfel consider ca a fost un curs mai mult decat grozav.
Am invatat, am colaborat, am evoluat si am evaluat :).

Cristina D.

Pentru că deja colaboram la serviciu cu elevi şi studenţi pentru orientarea lor profesională am dorit să-mi îmbunătăţesc cunoştinţele în domeniul consilierii vocaţionale şi să obţin o atestare profesională în acest domeniu.
Cursul organizat de Confident Training s-a remarcat prin maniera interactiva de predare şi integrare a experienţei cursanţilor, unde ne-am consolidat cunoştinţele într-un cadru profesionist de învăţare cu un trainer foarte bine pregătit şi capabil să conducă discuţiile într-un ritm alert şi dens.
Acest curs a înlesnit dobândirea de noi cunoştinţe, am cunoscut oameni minunaţi, trainerul a dat dovadă de profesionalism, seriozitate şi experienţă, am întâlnit colegi tineri, calzi, drăguţi, oameni cu inţiativă, motivaţi.
Trainerul Iulia Pasarin a reuşit îmbinarea optimă între transmiterea de informaţii, jocuri de rol, exerciţii şi discuţii libere care au atras cursanţii în demersul de dezvoltare a propriilor abilităţi şi competenţe. De asemenea a reuşit menţinerea unei relaţii deschise, calde pe întreaga perioadă de desfăşurare a cursului.
Recomand cu caldură urmarea acestui curs, modul în care s-a susţinut cursul a ţinut treaz interesul meu pe tot parcursul desfăşurării lui.

Ioana G

FORMULAR DE INREGISTRARE CURS

Nume

Prenume

Email

Telefon

Date desfasurare
 14-15 aprilie 2018

Mesaj

Introduceti codul afisat mai jos inainte de a trimite mesajul dvs.
captcha