CONSILIER VOCAȚIONAL – Curs de specializare ANC

Curs de specializare Consilier vocațional, 

autorizat ANC- Cod COR 242315

Dorești  DOAR un CERTIFICAT?

În acest caz NU te afli pe site-ul potrivit!

Oferi și ceri EXIGENȚĂ?... PERFORMANȚĂ?

 Îți  dorești o CARIERĂ de SUCCES în consilierea profesională a celor care sunt în impas? 

Atunci DA,  ai ajuns unde trebuie!

Ne diferențiem prin EXPERIENȚĂ, EXCELENȚĂ și GARANȚIILE oferite!

 CV centrul confident3

Participarea la cursul Consilier vocațional le oferă participanților o SPECIALIZARE garantată prin Diploma de absolvire emisă de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și recunoscută la nivel național cât și în Uniunea Europeană.
 După parcurgerea cursului și dobândirea specializării Consilier Vocațional, vei putea oferi serviciile tale unei game variate de persoane: tineri și adulți în căutarea unei identități profesionale,  persoane casnice aflate în căutarea unui loc de munca, persoane aflate la rascruce de drum profesional etc. Îi vei putea îndruma să își găsească vocația, să își crească încrederea în puterile proprii și cum ”să se vândă” cât mai bine.
Vei putea îndruma aceste categorii de persoane în dezvoltarea personală, vocațională și profesională, dezvoltarea cunoștințelor, dezvoltarea deprinderilor de autonomie personală și socială.

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS:

 • Persoanelor cu studii superioare, licențiate în științe socio-umane, asistență socială, științele educației, psihologie, psihopedagogie sau drept și/sau persoane cu studii la nivel de masterat în științele socio-umane care doresc să se specializeze în consiliere vocațională;
 • Persoanelor care lucrează cu copii, adolescenți, adulți și doresc să își îmbunătățească cunoștințele în domeniul consilierii vocaționale și să obțină o atestare profesională în acest domeniu;
 • Persoanelor care doresc să desfășoare o activitate independentă ca persoană fizică autorizată sau ca angajat în cadrul unor organizații, instituții;
 • Persoanelor care își desfasoară activitatea în cadrul unor ONG-uri;
 • Persoanelor care activează în domeniul resurselor umane, agențiilor de recrutare și plasare de personal;
 • Cadrelor didactice care își desfășoară activitatea de consiliere vocațională în cadrul orelor de dirigenție.

BENEFICIILE participării la ACEST curs:

·         CONFIDENT TRAINING eliberează DIPLOMELE de absolvire în maxim 10 zile de la susținerea examenului (în București);
·         Vei obține specializarea de Consilier Vocațional atestată printr-o diplomă eliberată de Ministerul Muncii si Justiției Sociale, recunoscută în Uniunea Europeană;
·         Vei dobândi cunoștințe teoretice și abilități practice, simțindu-te pregătit  să organizezi și să susții activități în domeniul consilierii vocaționale atât în cabinetul tău, cât și  în alte proiecte sau ca angajat;
·         Învățând direct de la un trainer cu experiență în lucrul cu oamenii, consiliere/orientare vocațională și în cariera și dezvoltare personală, vei putea face asocieri concrete a teoriei cu experiența practică a formatorului;
·         Vei afla despre oportunitățile de profesare și despre modalitățile de acces la clienți;
·         Colaborarea cu trainerul va continua și după obținerea certificatului de consilier vocațional și vei avea acces la supervizare gratuită pentru 3 ședințe.
·         Nu trebuie să urmezi studii de lungă durată și costisitoare, întrucât acest curs îți oferă strategii simple construite în ani de studii și experiență;
·         Vei primi un voucher în valoare de 100 RON pentru oricare dintre cursurile de specializare CONFIDENT TRAINING, valabil pe durata unui an de la primirea lui. 
·        După examen, vei avea posibilitatea să faci parte din echipa CENTRULUI CONFIDENT ca specialist în Consiliere Vocațională.
·        În masura locurilor disponibile, poți reveni să îți împrospătezi cunoștințele, participând la o nouă grupă de formare, GRATIS, anunțându-ți intenția din timp.

 

Trainer CONFIDENT TRAINING & CONSULTING:

Alina Stochiță - este Trainer și Consultant în Cariera GCDF, formator în cadrul Confident Training & Consulting. Are experiență în domeniul resurselor umane, al dezvoltării profesionale și personale furnizând cursuri de specialitate și workshopuri pentru ONG-uri, organizații private și pentru publicul larg. Până în prezent a format 70+ consilieri vocaționali și a avut peste 600 de participanți la trainingurile susținute de ea. Activitatea de consultant în cariera GCDF și-o desfășoară în cadrul asociațiilor de profil, al organizațiilor private, dar și în anumite proiecte europene, având până în prezent 350+ tineri și adulți consiliați vocațional. Mai multe despre trainer AICI.

 

 Examenul este constituit din probă practică (prezentare scrisă și orală a unui studiu de caz) și probă teoretică (test grilă).

DESFAȘURARE CURSURI

BUCUREȘTI:

 • 24, 25 noiembrie 2018 , interval orar 09.00 - 19.00;  examen -  luni, 26 noiembrie, orele 17.30 examen cu comisia ANC.

 

BRAȘOV și alte orașe:

 • la cerere

 

IMPORTANT pentru doritorii din alte orașe: Cursul poate fi susținut și în alte orașe, la cerere, cu condiția să existe un număr optim de participanți pentru a justifica deplasarea formatorului.

TAXA:

Taxa de curs nu este chiar mică, dar participând la ACEST curs vei obține informațiile condensate și certificarea fără să aștepți câțiva ani și fără să trebuiască să plătești sume fabuloase pe cursuri de specialitate.

 • 850 lei/persoană este prețul integral al cursului. Locuri limitate: maxim 12.

 

REDUCERE:

 • 650 lei/persoană pentru înscriere și plata integrală sau a avansului de 200 lei  până la data de  20 noiembrie 2018;
 • 550 lei/persoană dacă ați participat și la alte cursuri de specializare organizate de CONFIDENT TRAINING;

Fiecare cursant primește un voucher în valoare de 100 RON pentru oricare dintre cursurile  de specializare CONFIDENT TRAINING, valabil pe durata unui an de la primirea lui.  Voucherul nu se cumuleaza cu alte reduceri sau cu alt voucher.

În taxa de curs sunt incluse: activitatea de predare, activități practice, suportul de curs,  fișe și materiale de lucru, 3 ședințe de supervizare cu formatorul, coffee-break-uri, examenul și certificatul de specializare.

GARANȚII:

 • În cazul în care nu vei fi mulțumit, înainte de examenul final ți se vor returna toți banii plătiți, fără a ți se cere vreo justificare a deciziei luate. CONFIDENT TRAINING  își asumă responsabilitatea calității tuturor cursurilor livrate.
 • Dacă de la data absolvirii cursului prin examen nu primești certificatul de specializare la sediul nostru în maxim 10 zile lucrătoare, CONFIDENT TRAINING îți va returna 20 lei/zi începând cu cea de-a 11-a (garanție valabilă doar pentru București și nu se aplică pentru situațiile imputabile ANC).

 

Locația: CONFIDENT TRAINING & CONSULTING, București, Calea 13 Septembrie 71, bl.69, sc.1, et.2, ap.5, interfon 5 (lângă Hotel Marriott și Palatul Parlamentului).

 

Cerințe înscriere cu rezervarea locului:
 •  copie carte identitate;
 • copie diploma de licență;
 • copie certificat de naștere;
 • copie certificat căsătorie sau hotărâre de divorț (dacă este cazul schimbării numelui);
 • achitarea integrală a taxei sau a unui avans de 200 lei care reprezintă rezervarea fermă a locului. Avansul de 200 lei este nereturnabil în cazul în care vă anulați participarea cu mai puțin de o saptămână înainte de data începerii seriei pentru care ați făcut înscrierea.

Toate copiile după acte vor fi semnate și notate cu mențiunea”CONFORM CU ORIGINALUL”.

Taxa integrala sau avansul de 200 lei se pot achita  la sediu, cu telefon in prealabil, ori in contul CONFIDENT TRAINING & CONSULTING SRL (Cont IBAN: RO37BTRLRONCRT0273056901 Banca Transilvavnia).
Achitarea avansului se face numai dupa trimiterea pe e-mail a diplomei de licența scanată și primirea confirmării din partea noastra.

 

Certificare curs :

 1. Un certificat de participare care dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare pe un anumit domeniu, importante fiind însă lucrurile învăţate la curs. Diploma are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terţi, lucrul în proiecte cu finanţare europeană, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră.
 2. Un certificat de absolvire şi un supliment descriptiv pentru specializarea ”Consilier vocational”, eliberat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice conform modelului din dreapta. Pentru susţinerea examenului participanţii trebuie să aibă STUDII SUPERIOARE FINALIZATE. Diploma este utilă mai ales în vederea exercitării profesiei.
 3. Un supliment Europass la Ceritificatul profesional.

Suplimentul la certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este un document care prezintă într-o formă standardizată și explică informațiile continute în certificatele de competența profesională eliberate de instituțiile acreditate (formatori autorizați). Documentul este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales cand e vorba de o instituție de educație/formare sau de un angajator dintr-o altă tara europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/formarea anterioară.

ÎNSCRIERE ȘI INFORMAȚII:  contact@confidentbusiness.ro; Tel:0756.310.661 sau 0733.558.031. Puteți să  realizați înscrierea completând FORMULARUL de mai jos.

Organizatorul își rezervă dreptul de a face modificări în programarea datelor cursurilor, în funcție de cerințele administrative și opțiunile participanților, anunțând în timp util modificările.

Fotografii de la cursul CONSILIER VOCATIONAL septembrie 2018

Fotografii de la cursul CONSILIER VOCATIONAL august 2018

Fotografii de la cursul CONSILIER VOCATIONAL iulie 2018

Fotografii de la cursul CONSILIER VOCATIONAL mai 2018

Fotografii de la cursul CONSILIER VOCATIONAL aprilie 2018

Fotografii de la cursul CONSILIER VOCATIONAL martie 2018

Fotografii de la cursul CONSILIER VOCATIONAL noiembrie 2017

Fotografii de la cursul CONSILIER VOCATIONAL iulie 2017

Fotografii de la cursul CONSILIER VOCATIONAL aprilie 2017, Hotel Ibis Parlament

Fotografii de la cursul CONSILIER VOCATIONAL ianuarie 2017

Fotografii de la cursul CONSILIER VOCATIONAL iulie 2016, Hotel Ibis Parlament

Fotografii de la cursul CONSILIER VOCATIONAL martie 2016

Vezi toata galeria aici

Ce spun participantii:

Testimonial video

Vezi toate testimonialele aici

Ma numesc Cristina D. si motivatia mea pentru participarea la acest curs este una profesionala in sensul in care imi doresc o cariera in invatamant insa consider ca in acest moment inca nu exista o claritate in conceptele de predare.
Un alt motiv pentru care am ales ca urmez acest curs este si ceea ce am gasit pe internet despre trainer si, mai mult de atat, asteptarile mele au fost depasite. Am gasit un specialist si in aceasi timp un profesor-profesionist :). Am primit lamuriri acolo unde studiile mele nu erau aliniate cu subiectele discutate si am primit suport si post curs.
Grupa/ colegii de la curs au ridicat de asemenea intrebari pertinente si astfel consider ca a fost un curs mai mult decat grozav.
Am invatat, am colaborat, am evoluat si am evaluat :).

Cristina D.

Pentru că deja colaboram la serviciu cu elevi şi studenţi pentru orientarea lor profesională am dorit să-mi îmbunătăţesc cunoştinţele în domeniul consilierii vocaţionale şi să obţin o atestare profesională în acest domeniu.
Cursul organizat de Confident Training s-a remarcat prin maniera interactiva de predare şi integrare a experienţei cursanţilor, unde ne-am consolidat cunoştinţele într-un cadru profesionist de învăţare cu un trainer foarte bine pregătit şi capabil să conducă discuţiile într-un ritm alert şi dens.
Acest curs a înlesnit dobândirea de noi cunoştinţe, am cunoscut oameni minunaţi, trainerul a dat dovadă de profesionalism, seriozitate şi experienţă, am întâlnit colegi tineri, calzi, drăguţi, oameni cu inţiativă, motivaţi.
Trainerul Iulia Pasarin a reuşit îmbinarea optimă între transmiterea de informaţii, jocuri de rol, exerciţii şi discuţii libere care au atras cursanţii în demersul de dezvoltare a propriilor abilităţi şi competenţe. De asemenea a reuşit menţinerea unei relaţii deschise, calde pe întreaga perioadă de desfăşurare a cursului.
Recomand cu caldură urmarea acestui curs, modul în care s-a susţinut cursul a ţinut treaz interesul meu pe tot parcursul desfăşurării lui.

Ioana G

FORMULAR DE INREGISTRARE CURS

Nume

Prenume

Email

Telefon

Date desfasurare
 24-25 noiembrie 2018

Mesaj