CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA – Curs de specializare ANC

Curs de specializare: Consilier Dezvoltare Personala,

autorizat ANC - Cod COR 242324

Doresti DOAR un CERTIFICAT? In acest caz NU te afli pe site-ul potrivit!

Oferi si ceri EXIGENTA? Atunci DA,  ai ajuns unde trebuie!

Ne diferentiem prin EXCELENTA si GARANTIILE oferite!

Poza consilier dezvoltare personala

Participarea la cursul Consilier pentru dezvoltare personala le confera participantilor o noua specializare garantata prin diploma de absolvire emisa de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, recunoscuta atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana.

CUI SE ADRESEAZA CURSUL:

 • Persoanelor care au studii superioare si doresc sa inceapa si sa dezvolte o activitate independenta in calitate de consilier, in propriul cabinet sau ca angajat al unei companii, indiferent de domeniul studiilor superioare efectuate inainte de acest curs;
 • Persoanelor care prin natura profesiei lucreaza cu adolescenti, copii si/sau adulti si doresc sa isi imbogateasca cunostintele si abilitatile personale si profesionale de comunicare, interactiune si indrumare a acestora;
 • Oricarei persoane dornice de crestere personala prin parcurgerea si aplicarea asupra propriei persoane a informatiilor si abilitatilor dobandite la curs. 

BENEFICIILE participarii la ACEST curs:

 • CONFIDENT TRAINING elibereaza certificatele de absolvire in maxim 10 zile de la sustinerea examenului (in Bucuresti);
 • Vei primi o specializare (Consilier pentru Dezvoltare Personala), garantata printr-o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, recunoscuta in Uniunea Europeana;
 • Vei dobandi cunostinte teoretice si abilitati practice pentru a desfasura sedinte de consiliere atat individuale si de grup pentru persoane fizice si pentru beneficiari persoane juridice, in cazul in care urmaresti extinderea activitatatii si in mediul business;
 • Invatand de la un trainer cu multa experienta in consiliere individuala si de grup, vei fi ”contaminat” de entuziasmul sau de a lucra cu oameni, vei fi nerabdator de a demara activitatea in domeniul consilierii;
 • Vei putea deschide propriul cabinet de consiliere, vei fi indrumat care sunt oportunitatile in acest domeniu, dar si modalitatile de acces la clientii specifici;
 • In afara de modul clar de predare, de intelegerea concreta a demersului consilierii, vei mai primi de la formator "ceva-ul" care sa te ajute sa iti transformi nesiguranta de debut, in dorinta de a te vedea "la treaba";
 • Nu vei fi singur nici dupa obtinerea certificarii, pentru ca vei primi  3 sesiuni de supervizare pentru primii tai clienti. La cererea colegilor care deja si-au inceput practica privata, se pot organiza sesiuni de supervizare de grup, avand posibilitatea sa veniti cu propriile cazuri pentru clarificare si sugestii de abordare a clientilor;
 • Nu trebuie sa urmezi studii de lunga durata si costisitoare, intrucat acest curs iti ofera strategii simple construite in ani de studii si experienta;
 • Vei primi un voucher in valoare de 100 RON pentru oricare dintre cursurile de specializare CONFIDENT TRAINING, valabil pe durata unui an de la primirea lui. 
 •  Dupa absolvire, vei avea posibilitatea sa faci parte din echipa CENTRULUI CONFIDENT ca specialist in Consiliere pentru dezvoltare personala (life coaching).
 •  In masura locurilor disponibile, poti reveni sa iti improspatezi cunostintele, participand la o noua grupa de formare, GRATIS, anuntandu-ti intentia din timp.

COMPETENTE OBTINUTE LA FINALUL CURSULUI:

 • La finalul cursului te vei simti capabil sa lucrezi cu primul client, programul fiind structurat astfel incat cele prezentate si exersate la curs sa fie usor de inteles, retinut si aplicat;
 • Vei sti cum sa abordezi diverse problematici cu care se poate adresa cineva pentru consiliere. Iata cateva exemple de solicitari pe care le poti primi :
 • Pentru consiliere individuala si de cuplu/familie (la cabinet si/sau online): timiditate; stima de sine scazuta; comunicare ineficienta; cresterea asertivitatii; gasirea motivatiei pentru a incepe si duce la capat activitatile dorite; managementul timpului; managementul stresului; modalitati de orientarea pe solutii in situatii oricat de critice; relationare eficienta; integrare/adaptabilitate in cazuri de schimbare a mediului de viata; probleme specifice etapelor de crestere ale copiilor si adolescentilor; medierea conflictelor in cuplu, familie, mediu profesional si social; descoperirea directiei in viata; modalitati de alegere a unui partener potrivit; depasirea limitelor autoimpuse; accesul la punctele forte ale persoanei; gestionarea gandurilor si emotiilor negative; depasirea impasului existential; gasirea vocatiei profesionale; identificarea pattern-urilor disfunctionale si inlocuirea cu unele noi, adaptate situatiei prezente etc.
 • Pentru dezvoltare personala de grup: rezolvarea conflictelor interioare; renuntarea la modele disfunctionale de comportament si inlocuirea cu unele mai adaptative; cresterea acceptarii si iubirii de sine; eliminarea sentimentelor de gol interior si anxietate; construirea si cultivarea de relatii sanatoase; explorarea si integrarea adecvata a provocarilor vietii; descoperirea creativitatii si spontaneitatii; sporirea empatiei si a increderii in sine datorita exercitiilor realizate cu colegii de grup si a activitatilor menite sa scoata persoana din zona de" a gandi" si a o propulsa in "a face"; clarificarea obiectivelor in viata etc.
 • Pentru echipe (mediu business): relatii colegiale la locul de munca; imbunatatirea abilitatilor de ascultare; comunicare eficienta si abilitati interpersonale; abilitati de rezolvare a conflictelor; time management, prioritizare eficienta; managementul stresului si a situatiilor sub tensiune; adaptabilitate la diferente multiculturale; imbinarea armonioasa a carierei cu viata de familie; responsabilizarea si motivatia in cariera; crearea si mentinerea unei echipe de elita; traversarea schimbarilor organizationale; pozitionarea adecvata fata de sefi/colegi dificili; prevenirea conflictelor si rezolvarea lor la locul de munca; stimularea motivatiei angajatilor si cresterea productivitatii in activitate; identificarea nemultumirilor angajatilor si gasirea de solutii pentru a evita fluctuatia mare de personal etc.
 • Vei sti cand si cum se incheie un demers complet de consiliere, atunci cand clientul afirma ca si-a atins obiectivele.

Trainer CONFIDENT TRAINING & CONSULTING:

Elena Cozma, sociolog, psiholog si psihoterapeut nivel specialist cu experienta de aprox.10000 ore de coaching, consiliere si psihoterapie cu clienti, peste 2000 ore de ore de lucru cu grupuri de studenti la psihologie, participanti la workshop-uri si grupuri de dezvoltare personala. Formare ca psihoterapeut in Psihodrama si Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana. Cursuri: Terapii scurte, colaborative, orientate pe solutie; Terapie familiala; Psihosexologie; Teste proiective; Formator; Manager de proiect. Consilier vocational. Despre trainer mai multe AICI:

Examenul este constituit din proba practica si un test grila.

DESFASURARE CURSURI - alegeți o serie:

BUCURESTI (alegeti o serie):

 • 23-25 martie 2018, orele 09.00 - 19.00, luni 26 martie, orele 17.30 - examen comisia ANC
 • 20-22 aprilie 2018, orele 09.00 - 19.00, luni 23 aprilie, orele 17.30 - examen comisia ANC

LOCATIA: Bucuresti, Calea 13 Septembrie 71, bl.69, sc.1, et.2, ap.5, interfon 5 (langa Hotel Marriott si Palatul Parlamentului).

 

BRAȘOV si alte orase: la cerere.

IMPORTANT pentru doritorii din alte orase: Cursul poate fi sustinut si in orasul tau, la cerere, cu conditia sa existe un numar optim de participanti inscrisi pentru a se justifica deplasarea formatorului.

 

TAXA:

Nu este mică, dar furnizam valoare adaugata fiecarui cursant!

Participand la ACEST curs vei obtine informatiile condensate  si certificarea fara sa astepti cativa ani si fara sa fie nevoie sa platesti preturi exagerat de mari (sau de mici!) pentru alte programe de life coaching.

 • 1350 lei/persoană este pretul integral al cursului. Locuri limitate: maxim 12.

REDUCERE:

 - 1150 lei/persoana pentru inscriere si plata integrala sau a avansului de 200 lei  pana la  16 Martie 2018;

 • Fiecare cursant primeste un voucher in valoare de 100 RON pentru oricare dintre cursurile  de specializare CONFIDENT TRAINING, valabil pe durata unui an de la primirea lui.  Voucherul nu se cumuleaza cu alte reduceri sau cu alt voucher.

In taxa de curs sunt incluse: activitatea de predare, activitati practice, suportul de curs,  fise si materiale de lucru, 3 sedinte de supervizare cu formatorul, coffee-break-uri, examenul și certificatul de specializare.

Taxa integrala sau avansul de 200 lei se pot achita  la sediu, cu telefon inainte, ori in contul CONFIDENT TRAINING care este afisat pe site la Contact.

 

GARANTII:

 • In cazul in care nu vei fi multumit, inainte de examenul final ti se vor returna toti banii platiti, fara a ti se cere vreo justificare a deciziei luate. CONFIDENT TRAINING  isi asuma responsabilitatea calitatii tuturor cursurilor livrate.
 • Daca de la data absolvirii cursului prin examen nu primesti certificatul de specializare la sediul nostru in maxim 10 zile lucratoare, CONFIDENT TRAINING iti va returna 20 lei/zi incepand cu cea de-a 11-a (garantie valabila doar pentru Bucuresti si nu se aplica pentru situatiile imputabile ANC).

 

CERINTE inscriere ferma cu rezervarea locului:

 •  copie carte identitate;

 • copie diploma de licenta;

 • copie certificat de nastere;

 • copie certificat casatorie sau hotarare de divort (daca este cazul schimbarii numelui);

 • achitarea integrala a taxei sau a unui avans de 200 lei care reprezinta rezervarea ferma a locului. Avansul de 200 lei este nereturnabil in cazul in care va anulati participarea cu mai putin de o saptamana inainte de data inceperii seriei pentru care ati facut inscrierea.

Toate copiile după acte vor fi semnate și notate cu mențiunea”CONFORM CU ORIGINALUL”.

 

Certificare curs :

 1. Un certificat de participare care dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare pe un anumit domeniu, importante fiind însă lucrurile Model Cerificat consilier dezvoltare personala anonimizat Confident Trainingînvăţate la curs. Diploma are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terţi, lucrul în proiecte cu finanţare europeană, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră.
 2. Un certificat de absolvire şi un supliment descriptiv pentru specializarea ”Consilier pentru dezvoltare personala”, eliberat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice conform modelului din dreapta. Pentru susţinerea examenului participanţii trebuie să aibă STUDII SUPERIOARE FINALIZATE. Diploma este utilă mai ales în vederea exercitării profesiei.
 3. Un supliment Europass la Ceritificatul profesional.

Suplimentul la certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este un document care prezintă într-o formă standardizată și explică informațiile continute în certificatele de competența profesională eliberate de instituțiile acreditate (formatori autorizați). Documentul este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales cand e vorba de o instituție de educație/formare sau de un angajator dintr-o altă tara europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/formarea anterioară.

INSCRIERE și informații: Completați FORMULARUL de mai jos sau contactați-ne la: contact@confidentbusiness.ro, Tel.: 0756.310.661 sau 0733.558.031

Organizatorul isi rezerva dreptul de a face modificari in programarea datelor cursurilor, in functie de cerintele administrative si optiunile participantilor, anuntand in timp util modificarile.

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA februarie 2018

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA ianuarie 2018

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA decembrie 2017

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA noiembrie 2017

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA octombrie 2017

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA august 2017

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA iulie 2017

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA aprilie 2017

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA martie 2017

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA februarie 2017

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA ianuarie 2017

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA decembrie 2016

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA octombrie 2016

Poza consilier dezvoltare personala
Confident oct 15 (34 of 54)
Confident oct 15 (7 of 54)

Vezi toata galeria foto/video aici

Ce spun participantii:

Ma numesc Cristina D. si motivatia mea pentru participarea la acest curs este una profesionala in sensul in care imi doresc o cariera in invatamant insa consider ca in acest moment inca nu exista o claritate in conceptele de predare.
Un alt motiv pentru care am ales ca urmez acest curs este si ceea ce am gasit pe internet despre trainer si, mai mult de atat, asteptarile mele au fost depasite. Am gasit un specialist si in aceasi timp un profesor-profesionist :). Am primit lamuriri acolo unde studiile mele nu erau aliniate cu subiectele discutate si am primit suport si post curs.
Grupa/ colegii de la curs au ridicat de asemenea intrebari pertinente si astfel consider ca a fost un curs mai mult decat grozav.
Am invatat, am colaborat, am evoluat si am evaluat :).

Cristina D.

O recomandare calduroasa m-a facut sa aleg Centrul Confident pentru cursul Consilier pentru Dezvoltare Personala. Consider ca a fost locul potrivit, deoarece am avut multe lucruri de invatat.
Cursul este complet, foarte bine structurat, cu multe aplicatii practice si usor de asimilat. Trainerul Elena, este o persoana minunata - calda, sensibila, sociabila, prietenoasa, cu suflet frumos si deschisa pentru a ne impartasi cu drag cunostintele si propria experienta.
M-am simtit ca intr-o familie alaturi de colegii minunati -oameni deosebiti. A fost o experienta foarte frumoasa. Voi reveni cu incredere!

Lidia

"Dat fiind ca sub umbrela expresiei ”dezvoltare personala” se pot adaposti numeroase tehnici, terapii, metode si practici, voi scrie despre ceea ce Elena Cozma a inteles, a tinut si a reusit sa-mi transmita pentru a folosi cum voi crede de cuviinta.
Consilierea pentru dezvoltarea personala este invitatia la cunoastere de sine, costientizare si/sau imbunatatire a resurselor interioare, reglare/normalizare a felului in care ne raportam la noi insine, la ceilalti si la mediul inconjurator, invitatie mediata prin dialog (intrebari si raspunsuri) si reflectie, cu suportul si sustinerea insotirii oferita de consilier.
De-alungul zilelor de curs, prin teorie meticulos tratata si cernuta prin sita experientei profesionale, prin practica asidua insotita de feedback edificator, prin jocuri de rol si exercitii individuale si de echipa, noi, aspirantii, am fost la randul nostru insotiti de suportul constant si constructiv al Elenei.
Dincolo de ”multumesc”, consider ca rasplata cea mai potrivita este sa continuu ce am inceput alaturi de Elena Cozma si colegii de grupa, sa ofer celor interesati de consiliere in dezvoltare personala sustinere, atentie si insotire cu nimic mai prejos decat cea pe care am primit-o la randu-mi."

Marius Luca (instructor de escalada)

Vezi toate Testimonialele AICI

FORMULAR DE INREGISTRARE

Nume

Prenume

Adresa email

Numar telefon

Date desfasurare
 23-25 martie 2018

Mesaj

Introduceti codul de mai jos inainte de a trimite mesajul dvs.
captcha